Kos Adası ;
Vize

Kos Adasına Gitmek için Vize  gerekmektedir.
Şayet Geçerli olan Shengen Vizeniz var Kos'da bu vize geçerlidir.

Shengen Vizeniz yok ise Yunanistan vizesi alınması gerekmektedir.
Kos Adası Vizesi için gerekli olan evraklar shengen vizesi için olan uygulamalar ile aynıdır.

Gerekli olan evrak listesi

Çalışanlar için
İlgili konsolosluğa hitaben firma çalışanı olduğunuz yazısı
Şirketin imza sirküleri, Vergi levhasının fotokopisi
Bağlı bulunan meslek kuruluşundan alınacak faaliyet belgesi Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi, 4 aylık sigorta bildirgesi
Son üç aylık bordro, Hesap cüzdan fotokopisi
Gayri menkul tapu fotokopisi,Kredi kartları fotokopisi

Ev Hanımları için
Konsolosluğa hitaben dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.


Öğrenciler için
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
Velinin belirtilen belgeleri eklenecektir.

Emekliler için
Konsolosluğa hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi

Güncel vize bilgileri için  konsolosluğumuzun web sitesinin linkine tıklayınız.

www.greekembassy.org.tr

Kos Otelleri

Kos  adasında her türlü otel rezervasyonu için.

Kos Otelleri

Hot Affiliates Reklamları

Bu panoda reklam ver